Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από την Rockstar Games σημαντικό στέλεχος των GTA και Red Dead Redemption

*
Μία σημαντική απώλεια για την Rockstar Games ήρθε στη δημοσιότητα μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού ο Mike Unsworth αποχώρησε από τη θέση του. Ήταν ο αντιπρόεδρος του τμήματος σεναριογράφων και εργάστηκε στη Rockstar για 16 χρόνια, έχοντας ξεκινήσει από τη θέση του senior creative writer το 2007. Προάχθηκε το 2019 σε διευθυντή του τομέα σεναριογράφων και διατέλεσε αντιπρόεδρος του τμήματος για 2 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εταιρεία συμμετείχε στα GTA 4, Red Dead Redemption, LA Noire, Max Payne 3, GTA 5 και Red Dead Redemption 2. Στις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν περιλαμβάνεται το GTA 6, αν και φαίνεται πως συμμετείχε ενεργά και σε αυτό το project. Η ανακοίνωση της αποχώρησης έγινε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο LinkedIn και δεν ξεκαθάρισε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα στην καριέρα του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*